Content Coordinator

NOCCO har sedan starten 2014 befunnit sig på en spännande och framgångsrik resa på den svenska dryckesmarknaden. Vi letar nu efter en Content Coordinator att joina ett av de coolaste dryckesvarumärkena i världen! Nyckeln är att ha en stark drivkraft, en ingenting-är-omöjligt-inställning samt ett stort intresse för träning och hälsa. Vi tror dessutom att du är vass på att skapa content till sociala medier samt att du har ett öga för det visuella.

Din uppgift:

I rollen som Content Coordinator tillhör du NOCCOs globala marknadsteam, där dina uppgifter blir att dokumentera och producera bildmaterial, både stillbild och rörligt, under diverse event och aktiveringar. Du kommer även att vara involverad i ambassadörsaktiveringar och framtagande av kampanjmaterial. Tjänsten som Content Coordinator är en helt ny position, och du har mycket fria händer att påverka såväl dina dagar som att driva NOCCOs varumärke framåt tillsammans med övriga medlemmar inom marknadsteamet.

Du jobbar för alla NOCCOs marknader globalt men tjänsten är baserad på Kungsholmen i Stockholm. Resor i jobbet kan förekomma och under vissa perioder i mer intensiv utsträckning. Tjänstens omfattning är heltid. I viss mån förekommer jobb på helger.

Vad vi söker:

Vi söker dig som är utåtriktad, självgående och flexibel. Vidare sätter vi ett stort värde i att du är en aktiv person som gillar såväl äventyr som människor. Då tjänsten som Content Coordinator innebär produktion av bildmaterial, krävs erfarenhet av både film och foto för sociala kanaler samt en känsla för visuella detaljer och en hög dos kreativitet. Det är dessutom meriterande om du har en förståelse för hur sociala medier och dess bakomliggande funktioner/algoritmer fungerar samt om du kan fota och filma på skidor.

Vad NOCCO erbjuder:

Som medarbetare hos NOCCO erbjuds du en miljö som präglas av engagemang och framåtanda. Korta beslutsvägar gör att en idé snabbt blir till verklighet och den entreprenöriella andan genomsyrar hela verksamheten och de människor som jobbar i den. Vi är ett snabbväxande bolag och gör du ett bra jobb finns det goda chanser att växa inom organisationen. Varje enskild individs prestation påverkar företagets framgång och därför värdesätts alla roller i företaget lika mycket. Vi är ett innovativt företag som vill göra allt lite annorlunda, lite bättre.

Välkommen att skicka CV och personligt brev till louise.nobel@nocco.se. Vi vill också  att du bifogar exempel på portfolio och/eller tidigare arbeten du gjort. Märk mailets ämnesrad med ”Content Coordinator NOCCO”. Intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!